Wanneer jullie bij indoor paintball bullseye komen paintballen dan hebben jullie 1 of 1,5 uur lang met alleen jullie groep de beschikking over onze gehele accommodatie (speelveld + bar), er zullen op dat moment dus geen andere groepen aanwezig zijn.

Gedurende deze tijd mogen jullie zelf alles bepalen, zoals welke verlichting er in het speelveld moet zijn en ook welke muziek er gedraaid moet worden.


Er kan gekozen worden voor het pakket: SMALL(100 BALLEN) MEDIUM(150 BALLEN) OF LARGE(200 BALLEN)

en mocht het nodig zijn dan kunt u tijdens de activiteit altijd extra balletjes bijkopen, de kosten hiervoor bedragen:

€5 voor 50 balletjes, €10 voor 100 balletjes, €22,50 voor 250 balletjes, €40 voor 500 balletjes, €75 voor 1000 balletjes.


Om het spel nog uitdagender te maken kunt u er ook voor kiezen om de wapens te laten voorzien van een laserpointer(groen).


Het is ook mogelijk om de wapens te voorzien van een zaklamp, zodra het spel start gaat de verlichting uit en ga je in het donker op jacht naar de tegenstanders, de spanning giert door je lijf want de vijand kan naast je staan zonder dat je het door hebt.


De laserpointer en zaklamp zijn te bedienen middels een drukknop met 2 standen: constant aan/uit, of alleen aan zolang jij de knop ingedrukt houdt.


Enthousiast geworden en ook zin in een knallend feestje,