Lasergun verhuur 

Lasergame is een activiteit vergelijkbaar met paintballen. Bij lasergame schiet je alleen niet met verfkogels (zoals bij paintball), maar met infraroodlicht! Deze infraroodstralen zijn dezelfde als van de afstandsbediening van uw tv en dus volkomen veilig. Een lasergame kan zowel individueel als in teamverband gespeeld worden. 

U huurt bij ons een complete lasergame-uitrusting  

6 laserguns + 6 extra targets vanaf slechts € 30,- per dag!

Lasergamen is een spannende, avontuurlijke uitdaging. Gewapend met je lasergun op zoek naar tegenstanders maakt dat het een uitdagende activiteit is voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een uitje met een groep vrienden. En het lasergamen is geschikt voor alle groepen en leeftijden. 


Je huurt bij ons lasergamepistolen die werken op infraroodstralen die niet zichtbaar zijn (net zoals de afstandsbediening van je t.v.) Voordeel hiervan is dat er geen echte laser gebruikt wordt en het dus ook niet schadelijk is voor je ogen. De sensoren zijn in het geweer ingebouwd, dus je hoeft ook geen vest aan! De lasergamepistolen hebben een bereik tot wel 30 a 40 meter, waardoor zowel binnen als in de buitenlucht veel plezier beleefd kan worden door jong en oud! Omdat het schieten met ons systeem pijnloos is, is het ook zeer geschikt voor jonge kinderen. Met deze activiteit maak je dus ook zeker van een kinderfeestje een onvergetelijk spektakel!


Lasergamen op een zelf gekozen locatie

Huur voordelig de lasergamebox vanaf € 30,- voor een stoer lasergamefeestje / kinderfeestje. Zoek vervolgens een leuke locatie uit en speel onbeperkt lasergames! Voorbeelden van locaties kunnen zijn: een bos, speeltuin, woonwijk, park, sporthal, loods, schuur of gewoon in je eigen huis!


Hoe werken de laserguns?

  • Waneer u bij ons de lasergame-uitrusting komt ophalen krijgt u van ons een duidelijke uitleg van de werking van de wapens, uiteraard word er ook een gebruikshandleiding meegeleverd.           
  • De geweren werken met infrarood. Dit is 100% veilig voor de ogen.
  • De geweren zijn licht van gewicht en uitstekend te hanteren voor jonge kinderen. Onze       adviesleeftijd is vanaf 6 jaar.
  • Je moet richten op het geweer van de tegenstander. Het bereik is 30 a 40 meter.
  • Er kunnen 4 teams worden gemaakt (team rood, geel, groen of blauw)
  • Als je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten en gaat er een levenstreepje verloren op het geweer van je tegenstander.
  • Wanneer een speler al zijn levenstreepjes heeft verloren kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen.
  • Welke speler en/ of welk team heeft uiteindelijke de minste levens verloren?

Tip: In het schemer / donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de guns!


Batterijen

De guns werken op batterijen en gaan zeer lang mee. Zelfs bij weekendverhuur hoeft u zich geen zorgen te maken. Tevens worden er reservebatterijen en een schroevendraaier meegeleverd om het eventueel vervangen van batterijen mogelijk te maken.


Lasergamepakket afhalen en terugbrengen

Wanneer u bij ons een lasergame pakket huurt dan kunt u deze op een gezamelijk overeengekomen tijdstip afhalen en terugbrengen op onze indoor paintball locatie.

Adres: Grootschoterweg 6, 6021kc Budel

Goed weer- garantie

Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 24 uur van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd.

Op de verhuur van de lasergamesets zijn de hiervoor bestemde algemene voorwaarden van toepassing.