Voorwaarden huurovereenkomst laserwapens paintball bullseye

Ophalen en retourneren

Huurder haalt en retourneert het gehuurde op de afgesproken tijd.

           Bij eventuele vertraging bij halen of retourneren neemt huurder telefonisch of via de                            mail contact op met verhuurder.

Indien het gehuurde zonder overleg later wordt teruggebracht dan afgesproken zal verhuurder per uur  €15,- in rekening brengen met een minimum van €15,- en een maximum van de totale huurprijs per dag.

Het gehuurde dient intact en schoon geretourneerd te worden. Indien dat niet gebeurt gaat artikel 2.2 in werking.

Borg en betaling

Huurder dient het afgesproken huurbedrag plus de borg van €50,- te voldoen op het moment dat de goederen worden opgehaald.

Het huurbedrag en de borg wordt bij het afhalen contant betaald en bij het retourneren van het gehuurde wordt de borg teruggegeven aan de huurder, indien het gehuurde schoon en intact geretourneerd wordt.

Indien het gehuurde niet intact of niet schoon geretourneerd worden krijgt huurder de borg niet contant terug bij het inleveren. Zie art 3.4

Indien er in geval van art 1.2 of 3.4 bijkomende kosten zijn zal verhuurder die van de borg aftrekken.

      3. schade en vergoedingen 

Huurder dient eventuele schade aan het gehuurde bij het retourneren te vergoeden.

De verhuurder zal bij het retourneren het gehuurde in het bijzijn van de huurder op het oog controleren op schade. Mocht schade geconstateerd worden dan gaat artikel 3.4 in werking.

Verhuurder zal na het retourneren het gehuurde ook nog uitgebreider nakijken. Mocht uit deze nacontrole toch nog schade naar voren komen dan zal verhuurder dat uiterlijk de dag na het retourneren aan de huurder melden en dan gaat artikel 3.4 in werking.

Eventuele schade of schoonmaak kosten worden afgetrokken van de borg. Indien de schade groter is dan de borg dient de huurder het restbedrag van de schade alsnog te vergoeden. Verhuurder stelt daarvoor een factuur op die binnen 7 dagen na opsteldatum door huurder voldaan dient te worden.

      4. Gebruik

Huurder dient met zorg om te gaan met het gehuurde en bijgeleverde handleidingen te volgen.

Onze lasergame sets mogen niet vochtig of nat worden, als het (mot)regent mogen de lasergame sets niet buiten gebruikt worden. Bij schade aan de lasergame set als gevolg van vocht gaat artikel 3.4 in werking.

Bij het lasergamen dient altijd minstens een toezichthouder van 18 jaar of ouder aanwezig te zijn.

Het gehuurde wordt door de verhuurder altijd intact en schoon geleverd.

      5. De wapens zijn voorzien van volle batterijen, tevens worden er 8 extra baterijen                                   meegeleverd. Alle batterijen dienen retour gegeven te worden.

Annuleren

Annuleren van een huurafspraak is tot 1 week voor de huurdatum kosteloos mogelijk. Bij een annulering binnen 1 week voor de huurdatum rekenen wij 50% van het huurbedrag. Bij een annulering binnen 48 uur voor de huurdatum rekenen wij 75% van het volledige huurbedrag.

Een uitzondering is wanneer u spullen gehuurd heeft voor een buitenfeestje en er veel regen wordt voorspeld op uw huurdatum. U kunt dan tot 24 uur voor de dag waarop het gehuurde gebruikt gaat worden kosteloos annuleren.

Deel deze pagina