gastenboek paintball bullseye

welkom op ons gastenboek, u kunt hier een bericht achterlaten naar aanleiding van uw bezoek aan ons indoor paintball centrum.

E-mail 2. okt, 2022

Gemmy Dings

Dank je wel voor de vriendelijke ontvangst en begeleiding. De mannen hebben een TOP uurtje paintball gehad. Echt een aanrader!

E-mail 21. nov, 2020

M Kisters

Bedankt voor een super leuk kinderfeestje. Onze zoon en zijn vriendjes hebben echt genoten. Sommige vonden het spannend maar raakten thuis niet uitgepraat 😀😉 echt een top feestje!

E-mail 5. nov, 2020

Yoni Swinkels

Top kinderfeestje gehad vandaag! Wat een gave locatie! De lichteffecten, rook en muziek maken het helemaal af. Begeleiding ook erg goed. Er was genoeg ruimte voor de kinderen om zelf iets in te brengen. En ondanks Corona maatregelen kon het toch doorgaan!
Echt een aanrader! Mijn zoon en zijn vriendjes, maar wij ook hebben ervan genoten! Dankjewel!

E-mail Website 5. apr, 2020

steve

super leuke website

E-mail Website 1. apr, 2017

John Hoevenaars

Guido en Leonie, hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst. Wat ons opviel was dat jullie zo goed meeleven met het spel. Niets is jullie te veel. Een aanrader voor iedereen.

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Een 50 jarige papa die
voor het eerst ging paintballen...

E-mail 14. sep, 2016

Breuer

Wat hebben de kids genoten bij jullie afgelopen zaterdag! In een woord Top!
Super leuk onthaald en de kids kwamen niet uitverteld erover. Zeker een aanrader en we komen beslist een keer terug! Goede uitleg door jullie en op een zeer leuke manier!

E-mail 8. jun, 2016

Katinka

Vandaag sem zijn verjaardagsfeestje hier gevierd.....was een succes! Echt een aanrader, prima georganiseerd, goede instructie en begeleiding. Top!

E-mail 25. apr, 2016

Marieke van Helvoort

Voor schietgrage stoere jongens is dit 'the place to be'. Net een echte oorlogsomgeving (met een knipoog uiteraard), mooie spelopbouw en erg leuke/goede instructie. Kortom: aanrader!

E-mail 20. feb, 2016

Peggy Budding

Bedankt voor de geweldige middag!
De ontvangst, begeleiding en uitleg was top.
Voor herhaling vatbaar 😉

E-mail 12. sep, 2015

Custers Nancy

Dankzij jullie had ons zoontje Milan een top verjaardag feestje. De begeleiding was top. Een aanrader ! We gaan zeker reclame voor jullie maken.

E-mail 4. mrt, 2015

stan kuijpers

hey
super bedankt voor het super gave kinderfeestje !! begleiding was ook helemaal top ze hebben echt super genoten echt een aanrader
groetjes stan

E-mail 27. feb, 2015

Ingrid geven

Dankjewel voor het super gave feest.
Het was stoer en spannend. De begeleiding was top. Een echte aanrader!
Groetjes Collin.

E-mail 16. dec, 2014

Marly Seijkens

Hoi Guido,

Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en het geweldige kinderfeest. De meiden vonden het allemaal fantastisch. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, komen we zeker terug.

E-mail 12. sep, 2014

Katja Wijnen

Een super leuk kinderfeestje gehad voor de meiden. Ik dacht dat het alleen voor jongens was, maar alle meiden hebben ervan genoten! Bedankt

E-mail 15. feb, 2014

Conny van Bree

Het verjaardagsfeest van Jarno was helemaal super. Alle mannen hebben een heerlijke middag gehad!
Bedankt!