U kunt bij ons al kinderpaintballen vanaf: € 19,50 p.p.

U kunt dan 1,5 uur lang exclusief met jullie groep gebruik maken van onze indoor Paintball locatie, er zullen op dat moment dus geen andere groepen aanwezig zijn.

Het gebruik van de kinderwapens, een gezichtsmasker, bodyprotector, een overal, begeleiding, 100 paintballs p.p en onbeperkt ranja zitten bij de prijs inbegrepen.

minimaal 8 deelnemers.

 

Kinderpaintball voor de leeftijd vanaf 8 t/m 15 jaar.

Voor het aller stoerste kinderfeestje ben je ook bij paintball bullseye aan het goede adres.
Onze jonge gasten krijgen net als de volwassenen allerlei verschillende opdrachten waarbij
de kinderen 1,5 uur lang spelen in twee groepjes tegen elkaar in onze indoor paintballhal van twee verdiepingen.

In het speelveld met disco verlichting, blacklight,lasers,rookmachines, muziek en een 10 meter lange superglijbaan zullen de kinderen de tijd van hun leven hebben. De begaande grond is een doolhof waar het gevaar altijd op de loer ligt en de eerste verdieping is met zeer veel dekkingen zo ingericht dat je jezelf goed kunt verstoppen of juist op jacht kan gaan naar de tegenstanders, Dit alles maakt dat het ontzettend spannend is en zo blijft elk spel iedere keer weer een sportieve uitdaging!

De gebruikte kinderpaintballpistolen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en bovendien kindveilig getest. Deze kinderpaintballpistolen schieten minder hard dan die van de volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje.

De speelduur bedraagt 1,5 uur en het minimum aantal om te reserveren is 8 kinderen. De kinderen spelen alleen tegen hun eigen vriendjes dus worden niet samengevoegd met andere leeftijdsgenoten of volwassenen en er is altijd de begeleiding van een professionele instructeur. 

Voor de veiligheid krijgen de kinderen een kinderpaintball-masker op en natuurlijk ook een camouflagepak aan. 

U kunt er vanuit gaan dat de kinderen aan 100 ballen pp ruim voldoende hebben, Maar mocht het nu zo zijn dat de kinderen sneller dan verwacht door hun voorraad ballen heen zijn, dan kunnen er natuurlijk altijd extra ballen bijgekocht worden.

Er dient altijd minimaal 1 ouder/verzorger aanwezig te zijn, deze hoeft uiteraard niet mee te spelen, maar mag indien gewenst gerust mee het speelveld in om de actie van de kinderen van dichtbij te kunnen bekijken.

Heeft u interesse of gewoon een vraag? Laat het ons dan weten via het contact formulier op onze website.