U kunt bij ons kinderairsoft spelen vanaf: € 19,50 p.p.

dit is incl 1,5 uur lang het gebruik van; de indoorPaintballhal, een airsoft wapen, een gezichtsmasker, een overal, begeleiding, 100 balletjes p.p en onbeperkt ranja, er dienen minimaal 8 personen deel te nemen.

Kinderairsoft voor de leeftijd vanaf 8 t/m 16 jaar.


De gebruikte kinderairsoft wapens zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze airsoft wapens schieten minder hard dan die van de volwassenen en schieten met plastic balletjes van 6mm doorsnede.

De speelduur bedraagt 1,5 uur en het minimum aantal om te reserveren is 8 kinderen. De kinderen spelen alleen tegen hun eigen vriendjes dus worden niet samengevoegd met andere leeftijdsgenoten of volwassenen en er is altijd de begeleiding van een professionele instructeur. 

Voor de veiligheid krijgen de kinderen een veiligheidsmasker op en natuurlijk ook een camouflagepak aan. 

Dus voor het allerstoerste airsoft kinderfeestje ben je ook bij paintball bullseye aan het goede adres.
Onze jonge gasten krijgen net als de volwassenen allerlei verschillende opdrachten waarbij
de kinderen 1,5 uur lang spelen in twee groepjes tegen elkaar in onze indoor paintballhal van twee verdiepingen.

In het speelveld met disco verlichting, blacklight,lasers,rookmachines, muziek en een 10 meter lange superglijbaan zullen de kinderen de tijd van hun leven hebben. De begaande grond is een doolhof waar het gevaar altijd op de loer ligt en de eerste verdieping is met zeer veel dekkingen zo ingericht dat je jezelf goed kunt verstoppen of juist op jacht kan gaan naar de tegenstanders, Dit alles maakt dat het ontzettend spannend is en zo blijft elk spel iedere keer weer een sportieve uitdaging!

U kunt er vanuit gaan dat de kinderen aan 100 balletjes pp ruim voldoende hebben, Maar mocht het nu zo zijn dat de kinderen sneller dan verwacht door hun voorraad ballen heen zijn, dan kunnen er natuurlijk altijd extra ballen bijgekocht worden. 

Extra extra airsoftballetjes

500   balletjes 5 euro

1000 balletjes 10 euro

Er dient altijd minimaal 1 ouder/verzorger aanwezig te zijn, deze hoeft uiteraard niet mee te spelen, maar mag indien gewenst gerust mee het speelveld in om de actie van de kinderen van dichtbij te kunnen bekijken.

Heeft u interesse of gewoon een vraag? Laat het ons dan weten via het contact formulier op onze website.